Suntem specializati in:

Consolidarea cladirilor civile si industriale, constand in lucrari de interventie la fundatii, pereti, plansee,sarpanta si invelitoare, lucrari de arhitectura/finisaje. Lucrarile sunt executate conform proiectelor si a detaliilor tehnice de executie.

Executam lucrari de consolidare/restaurare la cladiri de patrimoniu, monumente istorice, consolidari de gradinite, scoli, rezidentiale.

In principal, lucrarile de consolidare constau in:

  • Executarea subzidirilor la fundatii prin camasuirea fundatiilor existente cu centuri de fundare la cota precizata in proiect.

  • Executarea camasuielilor la peretii din zidarie de caramida care presupune o pregatire speciala a peretilor pentru asigurarea aderentei intre zidaria veche si straturile de camasuieli aplicate prin torcretare sau beton armat

Consolidarea planseelor de lemn prin schimbarea grinzilor sau dublarea acestora cu dulapi conectati cu tije metalice conf. proiect.
Consolidarea sarpantei prin inlocuire/dublare popi/capriori/grinzi, izolatii termice, folie anticondens, invelitori din tabla titan-zinc/tabla zincata/ceramica.
Executam lucrari de arhitecura interior/exterior, inclusiv la monumente istorice prin refacerea tencuielilor de epoca, restaurarea componentelor artistice ceramice/ipsos; capiteluri, frize, ghirlande, rozete etc.
Executam lucrari de restaurare scari, balcoane, loggi, confectii metalice aparente.
Lucrari de amenajare / reconfigurare spatii comerciale, hoteluri, pensiuni.
Lucrari de drumuri, apa, canal, aparari de maluri.