Societatea comerciala HIDROAVIL CONSTRUCT S.R.L. activeaza inca din anul 2012, domeniile noastre de activitate fiind consolidarea/reabilitarea de constructii civile si industriale, amenajarea de spatii comerciale/rezidentiale si executarea lucrarilor edilitare (drumuri, apa, canal, aparari de maluri).

Obiectivul de baza al companiei este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare – cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

Personalul nostru etic calificat este format din oameni caracterizati prin seriozitate si dedicare pentru respectarea cerintelor fiecarui client, indiferent de conditii si perioada de lucru.